Programska oprema
Telefonija
Storitve
Kontakt in podpora
Aktualno

  • Prvovrstna hišna centrala za poslovno okolje
  • Zelo bogata funkcionalnost vstopnega modela
  • Zagotovljena dolgoročna poprodajna podpora
 
 
Izjava o zaupnosti, pogoji poslovanja ter pogoji uporabe spletne strani

 

Z uporabo te strani se strinjate z zbiranjem informacij in s pravili opisanimi v tej izjavi.

Varovanje osebnih podatkov

Vprašani boste, ko bomo potrebovali informacije, ki vas identificirajo in nam dovoljujejo, da vas kontaktiramo. Vaše podatke zbiramo pri prenosu aplikacij, vključno z vašim imenom, priimkom, podjetjem (ni nujno), email naslovom. Te informacije zbiramo za podporo produktov, ki jo zahtevate.

Zbrane informacije bodo uporabljene za funkcionalnost strani in bodo zagotavljale storitve in transakcije, ki ste jih zahtevali in avtorizirali. Vaše osebne podatke bomo uporabljali za pomembna obvestila o produktih in storitvah, ki jih uporabljate, vključno z nadgradnjami in objavami. Dodatno, z vašim dovoljenjem, vam bomo pošiljali informacije o produktih in storitvah.

Vaših osebnih podatkov, ki jih boste vpisali na tej strani ne bomo delili zunaj InterAkt Co. organizacije brez vašega dovoljenja. Vaše informacije lahko pregledate in uredite tako, da nas kontaktirate. InterAkt Co. se obvezuje za varnost vaših osebnih podatkov. Sprejemamo tudi vaše komentarje na email ali na forum.

Omejitev odgovornosti
Vse informacije, ki jih najdete na tej spletni strani in njenih podstraneh, so informativne in lahko vsebujejo napake, ki bi lahko zaradi kakršnega koli nenamernega razloga izražale neresnico. S pregledovanjem spletne strani se uporabnik strinja, da bo informacije uporabljal po lastni presoji na lastno odgovornost. Lastniki in avtorji spletne strani ne bodo odgovarjali za kakršno koli škodo, ki bi lahko nastala kot posledica uporabe informacij na voljo.

Blagovne znamke
Vse blagovne znamke so registrirane blagovne znamke njihovih lastnikov in so na teh spletnih straneh uporabljene zgolj v informativne namene.


Domača stran Programska oprema Kontakt in podpora Telefonija Pogoji uporabe
  2004 - 2017 interakt Co.